Šef stručnog štaba KK Igokea

Bajić za ATV: Ekipa je pokazala da ima srce i da se može nositi sa svim rivalima ove sezone

  • 27.09.2020. 20:10

Košarkaški Igokee doputovali su iz bugarskog Botevgrada u kojem su se domogli grupne faze FIBA Lige šampiona. Šef stručnog štaba KK Igokea, Dragan Bajić, bio je gost sportskog dijela Centralnih vijesti, te je sumira veliki uspjeh koji je ostvarila njegova ekipa.

“Moram da pohvalim ekipi i kompletan stručni štab, svi su odradili odličan posao. Izdigli smo se iznad svih problema sa kojima smo se suočavali tokom pripremnog perioda I na kraju smo ostvarili veliki uspjeh. Utakmice protiv Kluža je bila izuzetno zahtjevna. Igrači su “odradili” svojevrsni domaći zadatak koji je pred njih postavio stručni štab, s ciljem da saznaju sve o protivniku i da se plan igre sprovede u djelo. U finalu , protiv Sportinga, bilo je važno psihološki podići ekipu. Tražio sam od njih da ostave srce na terenu I oni su to uradili. Ponosan sam na momke, koji su zaista pokazali karakter I smatram da ova ekipa može da se nosi sa svim rivalima.”

Bajić je govorio I o ambicijama u grupnoj fazi Lige šampiona i novoj sezoni ABA lige u kojoj košarkaši Igokee, na startu regionalnog takmičenja, u subotu od 17.00 časova, dočekuju Megu.

Kompletan razgovor sa Draganom Bajićem pogledajte na linku ispod.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.