U odsustvu Aleksandra Trifunovića

Bajić vraća Igokeu na pravi put

  • 30.10.2019. 14:45

Dragan Bajić je novi trener Igokee.

Na klupi Aleksandrovčana zamijeniće Marka Baraća koji je u odsustvu prvog trenera Aleksandra Trifunovića vodio ekipu na startu sezone. Četiri poraza na početku ABA lige primorala su upravu kluba da reaguje, pa je odlučeno da se na klupu vrati Bajić koji je sa Igokeom pravio najbolje rezultate u njenoj istoriji.

- Odlučeno je da Bajić preuzme ekipu. Trifunović ostaje u klubu kao Bajićev savjetnik dok se potpuno ne oporavi od posljedica moždanog udara. Sjeli smo i dogovorili da se zajedničkim snagama vratimo pobjedama. U dogovoru s Trifunovićem i uz konsultaciju sa ljekarima, nismo željeli da preuzimamo rizik, jer je Trifino zdravlje na prvom mjestu, bez obzira što ima veliku želju da se vrati na klupu. Kada se potpuno oporavi, onda ćemo svi zajedno sjesti i dogovoriti se o daljim koracima. Bajić je veliki prijatelj kluba i sigurno će u budućnosti ostati u Igokei na nekoj funkciji – rekao je za ATV generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Povratnički debi Bajić će imati u nedjelju protiv Zadra u Laktašima. Ukoliko neko može da trgne ekipu onda je to upravo trener koji je Aleksandrovčane doveo do prvog mjesta u regionalnom takmičenju.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.