Trener Igokee

Bajić pred Crvenu zvezdu: Da seriju vratimo u Beograd

  • 06.05.2021. 19:50

Pred košarkašima Igokee je drugi meč polufinalne serije plej ofa ABA lige. Crvena zvezda u Laktaše stiže riješena da završi posao koji je započela u Beogradu. Ipak, u timu Dragana Bajića vlada optimizam i vjeruju da mogu do izjednačenja.

"Veoma sam uzbuđen što imamo priliku da igramo plejof. Prva utakmica je bila teška, igrali smo dobru odbranu do poslednje četvrtine, međutim bili smo mnogo mekši od Crvene zvezde i nismo uspjeli da se vratimo. Nadam se da će ovog puta biti bolje. Momci su spremni da odbrane domaći teren", izjavio je Džeki Karmajkl.

U prvom meču Igokea je parirala Zvezdi 30 minuta, a onda doživjela neobjašnjiv pad. Mnogo problema sa povredama otežavalo je posao treneru Igokee, ali sada je i to iza njih. Dragan Bajić očekuje dobru rekaciju svojih igrača, i da uz agresivnu odbranu i poštovanje svih dogovora seriju vrate u Beograd.

"Ja kao trener imam želju da seriju vratim u Beograd, imamo šansu da na domaćem parketu dobijemo Crvenu zvezdu. Moramo biti maksimalno fokusirani na zadatke koje postavimo sebi, koncetracija mora da bude na najvišem nivou i moramo imati više raspoloženih igrača kada je napad u pitanju, u donosu na prvu utakmicu, ako želimo da ostvarimo pobjedu. Nadam se dobroj reakciji, dobroj utakmici i ako nam se ukaže prilika siguran sam da ćemo je znati iskoristiti i seriju vratiti u Beograd", izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.

Utakmica u Laktašima igra se sutra u 18 časova i 30 minuta uz direktan prenos na našem programu. U drugom polufinalu u 21 čas, Mornar na svom parketu traži izjedančenje u seriji protiv Budućnosti.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија