Trener Igokee zadovoljan pobjedom protiv Kluža

Bajić: Ovo je prvi korak ka našem cilju

21:59, 23.09.2020.
Izvor: ATV
Trener Igokee Dragan Bajić bio je zadovoljan poslije pobjede njegove ekipe protiv Kluža, na prvoj od dvije stepenice ka plasmanu u FIBA Ligu šampiona.

U duelu igranom u bugarskom Botevgradu, Igokea je kontrolisala dešavanja od početka do kraja, a najzaslužniji za trijumf bio je Amerikanac Džeki Karmajkl, koji je postigao 25 poena. Bajić na kraju nije želio nikoga posebno da ističe, već je naglasio da posao još uvijek nije završen.

“Ovo je velika pobjeda za nas. Opet moram da se vratim na period koji je iza nas i kroz šta smo sve prošli. Odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu, pogotovo nekih 30-35 minuta. Odbrana je bila na vrhunskom nivou kao i napad. Oni su nezgodan tim u tranziciji. Čestitam momcima, ali još ništa nismo završili. Došli smo ovdje da pokušamo da se plasiramo u Ligu šampiona, a ovo je samo prvi korak. Nadam se da ćemo biti pravi i u petak. Nadam se plasmanu u Ligu šampiona”, rekao je Bajić.

 

Duel protiv Sportinga na programu je u petak od 19 časova, a taj meč ćete takođe moći da pratite u direktnom prenosu na ATV-u.