Trener Igokee

Bajić nakon pobjede protiv Limoža: Posao nije završen, idemo na pobjedu i protiv Turk Telekoma

20:51, 12.01.2021.
Izvor: ATV
Thumbnail
Trener Igokee Dragan Bajić imao je samo riječi hvale za svoje igrače nakon pobjede protiv Limoža u FIBA Ligi šampiona, a poručuje da će ekipa pokušati da ostvari trijumf i protiv Turk Telekoma u posljednjem kolu.

Aleksandrovčani bi eventualnom pobjedom u Turskoj izborili plasman u narednu fazu takmičenja. 

"Od početka sezone govorim da imam grupu momaka koja ostavlja zadnje atome snage na parketu. Čak i da smo poraženi večeras, vjerujem da nam niko ništa ne bi zamjerio. Čestitam momcima, treća pobjeda u Evropi je velika stvar. U zadnjem kolu možemo da odlučujemo o prolasku dalje. Gledajući našu grupu od samog početka, o ovakvom rezultatu niko nije mogao ni da sanja. Bez obzira na sve probleme koji su nas zadesili u proteklom periodu opet smo skupili snage i zasluženo pobijedili", rekao je Bajić. 

Smatra da je ekipa kontrolisala veći dio utakmice na obe strane parketa, a posebno ga raduju dobre sekvence u odbrani. 

"Pogotovo smo zaustavili njihovog centra koji nam je pravio dosta problema u prvoj utakmici. Sve je dobro funkcionisalo. U par navrata smo imali i dvocifrenu prednost, mogli smo da privedemo meč kraju i ranije, ali treba imati na umu da je Limož stvarno moćna ekipa koja može da se lako vrati u meč. Najveći razlog tome je to što smo ostali bez energije, a samim tim je pala i koncentracija. Atić je poslije sjajne utakmicu protiv Mege bio dva dana na infuziji, zbog velike potrošnje, a očekujem da poslije večerašnje utakmice bude još takvih slučajeva. Ova pobjeda je za Teja Volera, dogovorili smo se prije utakmice da igramo za njega i želimo da nam se što prije vrati", naglasio je Bajić.