Trener Igokee

Bajić: Poštujemo Zvezdu ali idemo po pobjedu

  • 10.05.2021. 13:32

Košarkaši Igokee otputovali su u Beograd gdje ih suta očekuje odlučujući meč protiv Crvene zvezde, za plasman u finale ABA lige. Nakon pobjede u Laktašima u timu Dragana bajića vlada optimizam I sa mnogo samopouzdanja ulaze u meč.

“Sigurno je da nas očekuje jedna teška i zahtijevna utakmica pogotovo jer igramo na gostujućem terenu. Odlazimo na utakmicu bez pritiska, a imperativ je pobjeda. Iskorisitćemo sve šanse koje nam se pruže da dođemo do pobjede, pokazali smo da to možemo”, izjavio je košarkaš Igokee Dalibor Ilić.

Trener Bajić poručuje da u Beograd ne idu sa bijelom zastavom. Momci su pokazali karakter I da mogu da pariraju jednoj od najboljih ekipa u region, dodaje Bajić.

“Idemo da pružimo što jači otpor, sigurno favorizovanom protivniku, s namjerom da dobijemo taj meč i da ispišemo novu stranicu i da se plasiramo u finale plej-ofa ABA lige. Mislim kao trener imam dobre osnove nakon svih ovih odigranih utakmica, pogotovo sa Crvenom zvezdom, da imam za pravo da tako razmišljam. Moram da vjerujem u ono što radim i da vjerujem u momke sa kojima radim. Stvarno se radi o grupi jako poštenih i inteligentnih momaka. Mi veliki broj informacija pripremimo za utakmicu i oni to na najbolji mogući način odrade na parketu. Ja kao trener nemam pritiska, nastojao sam da prenesem to na svoje igrače i da bez pritiska, rasterećeni, idemo u Beograd  da pokušamo igrati što bolju košarku kako u defanzivnom, tako i u ofanzivnom dijelu. Sav respekt za Crvenu zvezdu, znam da neće biti lako, poštujući i cijeneći mog prijatelja Radonjića i njegov tim, pogotovo što je taj tim obezbijedio 1. mjesto kroz ligaški dio takmičenja, igraju na domaćem parketu uz sav kvalitet koji posjeduju, neće nam biti lako. Ponavljam idemo sa puno samopouzdanja, idemo da pokušamo pobijediti i da se plasiramo u finale”, izjavio je trener Igokee.

Odlučujuća utakmica polufinale serije plej ofa igra se sutra u 18 časova i 30 minuta, uz direktan prenos na našem programu.  

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.