Trener Igokee

Bajić: Energiju protiv FMP-a prenijeti na Zadar

  • 12.12.2020. 14:32

Pred košarkašima Igokee je treća utakmica u posljednjih sedam dana, a sutra im u goste dolazi ekipa sa začelja tabele, Zadar. Dva tima su do sada odigrala 12 utakmica u Regionalnom takmičenju, a svih devet mečeva na domaćem terenu Igokea je riješila u svoju korist. Trener Dragan Bajić upozorava da stanje na tabeli ne smije da ih zavara , a opuštanje je, dodaje, zabranjena riječ u njegovom timu. U meč ulaze maksimalno fokusirani, jer se, kaže do sada pokazalo da svako svakoga može da pobijedi.

- Ekipa Zadra nije ostvarila neki dobar rezultat na otvaranju ABA lige, međutim to je kvalitetan tim koji je dobro posložen i ima dosta dobrih igrača. Većinu rostera čine im prošlogodišnji igrač i doveli su tri kvalitetna stranca i sigurno će se predstaviti ozbiljno u nedelju. Zadar će tražiti svoju šansu za pobjedu u Laktašima. Ono što ću ja tražiti, kroz samu pripremu utakmice to je da se ta energija koja je bila protiv FMP-a većim dijelom utakmice prenese u na utakmicu sa Zadrom, kaže trener Dragan Bajić.

Problem predstavlja neigranje Dalibora Ilića, ali se Bajić nada da će kao i u poslednjim mečevima ostali igrači da nadoknade njegov izostanak. Utakmica se igra u Laktašima u 17 časova, uz direktan prenos na našem programu.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина