Trener Igokee pred Borac

Bajić: Borac ne treba gledati kroz skor koji imaju

  • 04.12.2020. 19:12

Košarkaši Igokee dočekuju sutra Borac iz Čačka u okviru devetog kola ABA lige. Utakmica počinje u 19 časova uz direktan prenos na ATV-u.

Trener Dragan Bajić u najavi utakmice osvrnuo se na protekli period u kojem je njegov tim odigrao tek dva meča za mjesec dana. Kaže da se do sada u karijeri nije susretao sa takvom situacijom. Duga pauza posljedica je odloženih mečeva zbog virusa korona, ali i reprezentativne pauze.

“Ja i moj stručni štab se teško nosimo sa svim ovim momentima, a ono što moram da kažem u naredne četiri sedmice ćemo igrati devet utakmica. Možda mogu da kažem da je to i bolje, jer bolje je kad se igra, i mislim da je jako teško odražati igrače u nekoj dobroj formi ako se ne igraju utakmice. Evo ova pauza za reprezentacije imali smo samo osam igrača na raspolaganju i bilo je opet jako teško raditi u tom period”, izjavio je Bajić.

Kada je riječ o narednom protivniku, Bajić kaže da ih ne treba gledati kroz skor koji trenutno imaju u ABA ligi.

“To je tim koji igra lijepu košarku što se moglo vidjeti i prošle godine. Oni imaju kontinuitet rada i rada trenera, i ostavili su veći dio igrača iz prošle sezone i to su prenijeli u ABA ligu. Igraju jako lijepo i jako lepršavo i sugurno će znati svakog kazniti ako im se to dopusti. Mi smo pokušali poslije ove pauze, kada smo se kompletirali, da svojim igračima damo što više informacija. Ono što sam ja kao trener rekao možda mi je ova utakmica najteža od samog početka sezone iz svih ovih razloga koje sam nabrojao na početku mog izlaganja. Nadam se dobroj reakciji, pokušao sam razgovarati sa momcima da ostanu psihološki stabilni i da naredne tri utakmice na domaćem terenu mogu donijeti puno toga. Nadam se dobroj reakciji uz sve ove poteškoće da ćemo protiv Borca krenuti sa pobjedom i nadam se da ćemo u nastavku ovih utakmica sa istom željom i istom voljom da napravimo jedan dobar rezultat, da nastavimo da radimo dobro kao što je bilo od samog početka sezone, zaključio je Bajić. 

Trener Borca Marko Marinović izjavio je za ATV da se Igokei ne prijeti na domaćem parketu, ali ako im se ukaže šansa znaće da je iskoriste.

“Nismo ko u fudbalu došli da uzmemo bod, već smo došli da pobiejdimo. Ako nam se ukaže šansa, ako moji momci budu skoncentrisani, kao što su pokazali ranije u nekoliko utakmica, ja očekujem jedan povoljan rezultat. Da li će to biti pobjeda ili ne vidjećemo. Mislim da je nerealno da dođeš ovdje I kažeš da ćeš da pobijediš, ali ukoliko se šansa bude ukazala mi ćemo je sigurno iskoristiti”, izjavio je Marinović.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.