Transfer vrijedan 100 miliona evra

Azar obukao dres Real Madrida

  • 13.06.2019. 20:37

Sjajni belgijski fudbaler Eden Azar zvanično je potpisao ugovor sa Realom iz Madrida i obukao dres trinaestrostrukog šampiona Evrope u transferu vrijednom 100 miliona evra.

Nakon sedam godina u Čelsiju promijenio je sredinu i ispunio životni san, a i nikad nije krio da mu je “kraljevski” klub najveća želja u karijeri, a sada je konačno stavljena tačka.

On će biti dio novog projekta Zinedina Zidana koji uključuje Luku Jovića, Pola Pogbu, Militaa (štopera iz Porta), ali i moguće Kristijana Eriksena iz Totenhema.

"Pridružio si se sjajnom kolektivu, jedan si od najboljih igrača na svijetu, dobrodošao u porodicu Real Madrida" poručio je predsjednik “kraljevskog” kluba Florentino Perez.

"Jedva čekam da obučem ovaj dres i branim ovaj klub. Od kad sam bio dijete, sanjao sam da zaigram za Real", rekao je Azar.

Neće se zaustaviti Real tu, već će tražiti još pojačanja, a u istom danu kada je i as iz Srbije potpisao, stigao je i Ferlan Mendi iz Liona, ali će Francuz sačekati još koji dan na promociju.

Momak iz La Luvijea je prve fudbalske korake napravio u Rojal Stad Branoa, da bi 2005. kao 14-godišnjak stigao u Lil gdje je upisao 147 utakmica i postigao 36 golova prije nego što se uputio u London, a prethodno osvojio Ligu 1.

Sa Čelsijem je dva puta bio najbolji u Engleskoj, osvojio FA Kup, dva Liga Kupa i dvije Lige Evrope.

Važi za jedno od najboljih krila današnjice, sa pravom, a u snimku pred vama možete da se podsjetite zbog čega je to tako, i zbog čega ga je baš Real odabrao.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.