NBA

ATV na parketu: Sakramento se porazom oprostio od navijača

  • 08.04.2019. 08:54

Sakramento Kingsi porazom su se oprostili od svoje publike za ovu sezonu. Kraljevi su u Golden 1 centru poraženi od Nju Orleansa 133:129.

Utakmica koja je ličila na revijalnu otišla je na stranu gostiju koji su na ovom meču bili bez glavnih igrača. Ulogu lidera preuzeli su bekovi Ian Klark i Elfrid Pejton sa 31, odnosno 26 poena. Pejton je imao i 14 asistencija, a Džalil Okafor 23 poena i 14 skokova. Bivši centar Djuka za ATV kaže da nije zadovoljan sezonom.

"Dobili smo ovu utakmicu. Igrali smo dobro i pokušavamo na pravi način da spustimo zavjesu. Ne idemo u plejof i to me ne čini srećnim" rekao je Okafor.

Sa druge strane Kingsi su ponovo pokazali velike oscilacije koje ih karakterišu cijele sezone. Bogdan Bogdanović je promašio trojku za produžetak, a prethodno je ubacio nekoliko poena kojima se njegov tim vratio u igru. Postigao je 16 poena, jedan više od Nemanje Bjelice koji nije ulazio u drugom poluvremenu. Plejmejker Dieron Foks bio je na svom nivou, ali rezultat je izostao.

"Ponovili smo iste greške i zato smo izgubili. Htjeli smo da se pobjedom oprostimo od naše publike, ali nismo uspjeli", rekao je Foks.

Kingsi su se zahvalili svojim navijačima koji su cijele sezone bodrili ekipu. Nažalost, doigravanje će pratiti na tv-u, ali se nadaju uspjehu naredne sezone.