Minimalac za tri boda

Arsenal "pao" na gostovanju Evertonu

  • 07.04.2019. 18:35

Fudbaleri Arsenala su doživjeli šokantan poraz na gostovanju Evertonu u okviru 33. kola Premijer lige.

Domaćoj ekipi je za tri boda bio dovoljan samo jedan pogodak, a strijelac je u 10. minutu bio defanzivac Fil Jagjelka.

Izabranici menadžera Unaija Emerija su u većem dijelu meča imali inicijativu, ali nisu uspjeli da ozbiljno priprijete “Karamelama“.

Arsenal je iz 57 odsto posjeda lopte uspeo da stvori prilike za svega dva šuta u okvir gola, a oba puta je golman Džordan Pikford bio siguran.

Jedini gol na meču postignut je posle velike gužve u šesnaestercu Arsenala, poslije izvedenog auta sa lijeve strane nastao je pravi karambol u kaznenom prostoru gostujuće ekipe, a najprisebniji je bio reprezentativac Engleske koji je bez većih problema spakovao loptu u mrežu “Tobdžija“.

Arsenal je propustio šansu da pobjedom prestigne Totenhem na trećoj poziciji, pa sada ostaje četvrtoplasirani, sa 63 boda, koliko ima i Čelsi, koji se nalazi na poziciji niže.

Everton je upisao treći trijumf u nizu i nalazi se na devetoj poziciji na tabeli sa 46 bodova, koliko ima i desetoplasirani Votford.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина