NBA igrač stiže u Laktaše

Amerikanac blizu Igokee

  • 30.07.2019. 16:29

Novi igrač Igokee je Rašad Von. Bek šuter je pojačanje Aleksandrovčana i najzvučnije ime koje je stiglo u jedini klub iz Republike Srpske koji nastupa u ABA ligi.

Prošle sezone igrao je Dži ligi, za Delaver Blu Koutse. Bilježio je 17 poena po utakmici i važio je za jednog od najboljih spoljnih igrača u ligi. Ljubitelji NBA lige znaju za iz dresa Milvokija. 

Baksi su ga 2015. godine izabrali kao 17. pika na draftu, ali od Vona nisu dobili ono što su očekivali. Momak koji je blistao na Univerzitetu Nevada Las Vegas (UNLV), nakon prve godine otisnuo se u NBA ligu, ali tamo nije opravdao očekivanja. 

Nakon sezone u Dži ligi odlučio se za Evropu, odnosno Igokeu, koja je nastavila sa dovođenjem zvučnih imena iz Amerika. 

Sjetimo se samo Dorela Rajta, Orlanda Džonsona i ostalih... Interesatno je da će Von u Igokei ponovo biti saigrač sa Kinanom Evansom. Dijelili su svlačionicu prošle sezone, a sada će ponovo sarađivati. 

To je dobro za trenera Aleksandra Trifunovića, jer se njegovi američki bekovi dobro poznaju i lakše će im biti na terenu, ali i van njega. Dobrodošlicu Vonu poželio je i generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Prije njega u klub su stigli Aleksandar Cvetković, Marko Tomas, Denis Kliford i Vaidas Kariniaukas.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.