Predvođeni Dejanom Udovičićem

Američki vaterpolisti vakcinisani u Beogradu - "Bodi me u lijevu ruku da savladam Srbiju na OI

  • 13.05.2021. 14:28

Vaterpolo reprezentacija Amerike, koju predvodi iskusni stručnjak Dejan Udovičić, vakcinisana je u Beogradu, saznaje Kurir!

Kao i svi gosti, američki vaterpolisti su srdačno dočekani i ispraćeni, a sam čin vakcinacije protekao je u više nego zanimljivoj atmosferi na Beogradskom sajmu.

Amerikanci su imali specijalan zahtjev koji im je ljekarska ekipa nije ispunila. Iz patriotskih razloga. Igrači su, naime, kroz šalu tražili da vakcinu dobiju u lijevu ruku kako bi pobijedili Srbiju na Olimpijskim igrama, ali im je, uz smijeh svih prisutnih, "objašnjeno" da se vakcina ovdje daje samo u desnu i da na pobjedu u Tokiju ne mogu da računaju.

- Strpljivo smo ih čekali da slete. Momci su divni, pozitivni i srdačni - rekla je doktorka Branka Mitrović, koja je bila dio ekipe koja je ugostila i zaštitila američke vaterpoliste.

Članovi tima SAD primili su vakcinu "Astra Zeneke", nije bilo posljedica, a pošto su bili zahvalni Srbiji na gostoprimstvu, očigledno je bilo da su u sjajnom raspoloženju napustili Srbiju.