Korijere delo Sport

Alegri mijenja Tuhela u PSŽ-u?

  • 06.05.2019. 15:23

Francuski fudbalski šampion Pari Sen Žermen zainteresovan je da na mjesto trenera dovede Masilimijana Alegrija iz Јuvenutsa, prenosi Korijere delo Sport.

Trener "svetaca" Tomas Tuhel, bez obzira na osvojenu titulu u Ligi 1, ugrozio je status lošim rezultatima u posljednje vrijeme i samo jednom pobjedom u sedam utakmica, među kojima je i poraz u finalu Kupa Francuske od Rena, a uz to snosi odgovornost za ranu eliminaciju u osmini finala Lige šampiona.

Pored toga, Tuhel je u lošim odnosima sa sportskim direktorom Anterom Enrikeom i zato bi mogao da dobije otkaz.

Alegri je blizu da produži ugovor sa Јuventusom, ali tek slijedi sastanak sa predsjednikom kluba Andreom Anjelijem i u cijelu priču hoće da se umješa PSŽ.

PSŽ isto kao i Јuventus žarko želi trofej Lige šampiona, s tim da u Parizu smatraju da Alegri može da im ga donese, uprkos tome što je izgubio dva finala sa velikanom iz Torina.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм