Italijanski strateg

Alegri dočekao svojih pet minuta: Oni treba da se liječe, ne ja!

  • 13.03.2019. 12:43

Trener Juventusa Masimilijano Alegri prošao je kroz pakao u posljednje tri nedjelje. Od poraza 2:0 u Madridu od Atletika u prvom meču osmine finala Lige šampiona Italijani su ga bar sto puta oterali sa klupe Juventusa, a onda je sa svojom ekipom ustao iz mrtvih i preokretom 3:0 na krilima Kristijana Ronalda ušao među osam najboljih Lige šampiona.

"Momci su odigrali sjajno. Pokazali su tehniku, preciznost, agresivnost i sve ono što smo planirali za prvu utakmicu, vidjelo se sada. Dugo smo čekali ovu utakmicu, postojala je mogućnost nervoznog izdanja pa sam rekao momcima da ostanu mirni i zadrže balans, jer bi se u suprotnom izložili velikom riziku", rekao je Alegri.

Strateg “Stare Dame” je dodao da kritičari nisu njegov problem.

"Oni koji kritikuju nisu moj problem, to je njihov problem. Šta drugo treba da radim? Za pet godina smo osvojili četiri titule u Italiji, dva puta smo stigli do finala Lige šampiona, četiri puta osvojili Kup Italije. Šta još treba da uradim", rekao je Alegri posle utakmice u Torinu i istakao da ima još jednu poruku za kritičare:

"Oni su ti koji treba da se liječe, ne ja. U svakom slučaju, kritika može biti korisna i to je meni zabavno!"

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.