Težak raspored

ABA Liga: Mornar u Laktašima, Igokei treba pobjeda

  • 28.02.2019. 19:43

Posljednje pojačanje Igokee Novak Musić debitovaće u ABA ligi u subotu na meču protiv Mornara. 20-godišnji plejmejker kaže da su ga saigrači odlično prihvatili, a vjeruje da timskom igrom mogu i do pozitivnih rezultata. Raspored im nije nimalo lak, a borba za opstanak vodiće se do posljednjeg kola. Zato je utakmica protiv Barana najvažnija u sezoni, kaže Musić. 

“Utakmica neće biti nimalo laka. S obzirom da igramo protiv jedne nezgodne ekipe, koja igra dosta u tranziciji, sa dosta šuteva za tri poena. Ali mi se spremamo za tako nešto I mislim da će sve biti dobro", kaže košarkaš Igokee Novak Musić.

Obe ekipe imaju veliki potencijal, ali ne i  rezultat, poručuje trener Igokee Dragan Nikolić. Pritisak je veliki, a sigurno da će i Mornar željeti da skupi još koju pobjedu do kraja i popravi plasman. Nikolić kaže da nema prostora za kalulacije, a teren će biti jedino mjerilo. 

"Da ne pričamo više dobro treniramo, dobro radimo. To ne važi. Važi utakmica u subotu i to je jedino što treba za nas da važi. Kako treniramo, kako radimo, kako se osjećamo, kako se ponašamo, svijet, nesvijest, sve će da se pokaže na terenu. I nadam se da će da se pokaže u nekom mnogo boljem svjetlu po Igokeu" rekao je trener Igokee Dragan Nikolić. 

Utkamica Igokea Mornar igra se u subotu u 17 časova. Aleksandrovčani su trenutno pretposljednji tim na tabeli sa 25 bodova i skorom od šest pobjeda i 13 poraza.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)