ABA: Igokea u nedjelju gostuje Megi

  • 28.02.2020. 19:50

Dobre igre i serija pobjeda s kraja prošle i početka nove godine omogućili su košarkašima Igokee da u posljednja tri kola regionalnog takmičenja uđu bez velikog pritiska. U periodu kada nisu imali obaveza u ABA ligi ekipa je ostala možda i bez najboljeg igrača dosadašnjeg dijela sezone Rašada Vona.

Ipak, poručuju da je prevashodni cilj da u posljednje tri runde ostvare što više pobjeda, jer još uvijek postoje kombinacije po kojima bi mogli da završe na poziciji koja vodi u baraž. Prvi test imaće u nedjelju protiv Mega Bemaksa u gostima. Timu Dejana Milojevića gori pod nogama, nemaju izbora i moraju da ostvare pobjedu. 

"Ovo je sigurno utakmica sezone za Megu. U posljednje vrijeme igrao jako dobro, što se vidjelo i u Kupu Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde, gdje im je jako malo nedostajalo da dođu do trijumfa. S obzirom na to jasno je da su spremni i za veće stvari", rekao je krilni košarkaš Igokee Marko Tomas. 

U prvom odmjeravanju snaga ove sezone u Laktašima Mega je došla do trijumfa, ali Tomas smatra da to ništa ne mora da znači. Nedavno ih je pojačao specijalista za odbranu Ivan Paunić, čije iskustvo može da bude veoma bitno u završnici. Bez obzira na sve, Aleksandrovčani poručuju da su spremni i da u dobrom raspoloženju dočekuju predstojeći izazov.

"Atmosfera je dobra, odigrali smo dosta utakmica u kratkom vremenskom razmaku. Dobro raspoloženje se gradi pobjedama i tako ulazimo i u ovu utakmicu. Mi smo profesionalci, željni smo dobrih utakmica i dobrih pobjeda", izjavio je Tomas. 

U sastavu sigurno neće biti Darka Dalića, dok Milan Vulić ima problema sa ramenom, ali bi trebalo da bude spreman za meč. Utakmica je na programu u nedjelju tačno u podne.  

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.