Drama u Španiji

Pao sajt Barselone - Zvanično: Mesi napustio klub

  • Izvor: ATV
  • 05.08.2021.20:16

Najvažnija vijest u svijetu fudbala sigurno je saga Lea Mesija i Barselone. Najbolji igrač, možda svih vremena napušta Barselonu, klub u kojem je ponikao i proveo čitavu igračku karijeru.

Barselona je tokom godina postala zaštitno lice mnogih igrača, ali otkako je na fudbalskoj sceni stupila dominacija Kristijana Ronalda i Lea Mesija, doživljaj se nešto promijenio, pa je Mesi postao i veći od kluba.

U prilog tome govori svjetska javnost koja pomno prati dešavanja u Kataloniji, odnosno hoće li Mesi napustiti Barselonu i krenuti dalje.

Nakon što je danas ranije plasirana vijest da je postignut dogovor i da Mesi potpisuje novi ugovor u toku dana, odmah je uslijedila šokantna vijest za navijače kluba iz Španije - Mesi i Barsa, bez dogovora.

To znači da je Leo Mesi slobodan igrač i da napušta Barselonu, a destinacija je mnogo. Svi žele Mesija u svom timu.

Zvanična vijest da je Mesi završio karijeru u Barseloni saopštena upravo iz kluba uzrokovala je da sajt Barselone nije u funkciji.

"Uprkos želji FC Barselone i Lionel Mesija da dođu do dogovora, ovo se ne može dogoditi zbog finansijskih poteškoća. Kao rezultat ove situacije, Mesi neće više biti igrač Barselone. Objema stranama duboko je žao", stoji u saopštenju Barselone.