Tenis

Još jedna bivša optužila Zvereva za nasilje: Davio me

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 26.08.2021.11:43

Još jedna bivša djevojka Aleksandera Zvereva, ne prestaje da ga optužuje za maltretiranje. Poslije Brende Patee sa kojom ima dijete, ovoga puta optužuje ga Olga Šaripova koja je u jednom intervjuu istakla nove detalje njihovih konstantnih svađa.

Govorila je o prethodnim slučajevima nasilja u Njujorku i na Lejver kupu, a konačno su se rastali poslije incidenta u Šangaju. Ona je pričala o novim stvarima za magazin Slate.

Šaripova kaže da je tada ponudila Zverevu da raskinu i da ona ode kući u Moskvu. Zverev je odbio, prema riječima Šaripove, ali je rekao da mu je otežala koncentraciju za sljedeći meč.

"Ja živim s ovim", Šaripova kaže da je rekla Zverevu.

"Razumijem da ti je teško, ali možeš li da shvatiš kako je meni gore? Pisala sam ljudima da ne želim da živim, svakog dana sam plakala, uvijek sam plakala", kaže ona.

Šaripova kaže da se osjećala izgubljenom i narednog jutra.

"Nisam imala osjećanja, emocije, riječi. Počeo je ponovo mene da krivi i da govori da je on žrtva u cijeloj situaciji", priča Šaripova.

Zverev je predložio da ona ne bi trebalo da bude na njegovom meču s Rubljovom tog dana, i ona se saglasila.

"Već sam bila na samom dnu. A on je rekao: 'Ako je tako, onda bi trebalo da spakuješ svoje stvari i da od..beš'. Rekla sam: 'OK! Odletjeću za Moskvu. Vratićeš se, a ja ću biti negdje drugo'", ispričala je ona.

Tada se desilo fizičko nasilje. Šaripova kaže da je potom otišla da se istušira, a da je Zverev nastavio da joj prebacuje ispred vrata kupatila.

"Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: 'Spakuj odmah stvari i idi'. Rekla sam mu: 'OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovdje'", nastavila je ispovijest.

U tom trenutku, prema riječima Šaripove, Zverev ju je napao nasilnije nego ikada ranije.

Kaže da ju je zgrabio za grlo i pritisnuo je na keramički zid kupatila.

"Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje", pričala je ona i dodala:

"Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A poslije tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odjeću. Nisam se osjećala bezbjedno nijednog trenutka".

Šaripova kaže da ju je Zverev vrijeđao dok ju je udarao.

"Počeo je da mi govori stvari poput: 'Nadam se da ćeš umrijeti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu 'Ok, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi'", ispričala je Šaripova...

Šaripova kaže da je, naposlijetku, Zverev nekoga pozvao telefonom i otišao iz sobe. Nakon što se zaključala u kupatilu, čula je još jedan glas s druge strane vrata: bio je to Aleksander senior, otac Zvereva.

"Imaš do uveče da spakuješ stvari. Ukoliko ne odeš, tužiću te, jer imam fotografije kako udaraš mog sina. Bila sam gola na podu kupatila, cijelo tijelo mi je gorjelo. Kada je otišao, bila sam toliko emotivno pala da sam samo počela da se smijem. Da plačem i da se smijem. Njegov otac je rekao: 'Ti si đubre. Nisi nam potrebna'", zaključila je.