Spalila se zbog neuzvraćene ljubavi

15:01, 21.09.2017.
Thumbnail

Andrijana Petrović, čije je spaljeno tijelo pronađeno juče na njivi u Borči, spalila se živa zbog ljubavnih problema.

Kako saznajemo Blic, nesrećna djevojka se, navodno, polila benzinom, a potom zapalila na njivi u Borči, nedaleko od Zrenjaninskog puta. A kao uzrok njenog samoubistva navode se emotivni problemi koje je djevojka danima preživljavala.

Navodno, kap koja je prelila čašu bio je raskid koji se odigrao 17. septembra, dana kada je njen nestanak i prijavljen. Već oko osam sati ujutru da je Andrijana nestala objavili su njeni prijatelji na Fejsbuku.

Kako pričaju Andrijanini poznanici, djevojka s kojom je bila u vezi ostavila ju je poslije četiri mjeseca ljubavi, a njih dvije su se družile godinama.

adrijana petrovic

Međutim, ovo nije prvi put da je Andrijana pokušala samoubistvo - prvi put je pokušala da se ubije iz istih razloga prije mjesec dana.

"Njih dvije su se nakon toga pomirile, a ubrzo zatim počele su da žive zajedno u iznajmljenom stanu u Borči", kaže poznanik ove dvije djevojke.

Međutim, njihova idila prekinuta je 17. septembra, kada su se ozbiljno posvađale, a Andrijanina djevojka zatražila je da se odseli od nje.

Prema riječima njihovih poznanika, Andrijana je počela ponovo da prijeti da će se ubiti, međutim ni to nije zaustavilo raskid. Napustila je dom svoje djevojke i više se nikome nije javila.

Dan kasnije, navodi list, policiju je alarmirala njena zabrinuta majka. Takođe, u potragu za Andrijanom uključila se i njena djevojka, koja je na Fejsbuku objavila da se javi svako ko išta zna o njoj. Da ne vjeruje da će se Andrijana ubiti zbog nje moglo se vidjeti i u komentarima gdje je pisala „kako se nada da je to samo bezobrazluk“, kao „da je voli i čeka“.

Međutim, zle slutnje su se obistinile.

Novinari „Blica“ pokušali su da stupe u kontakt sa Andrijaninom bivšom djevojkom, međutim ona nije željela ni sa kim da razgovara.

Nedaleko od mjesta gde je Andrijanino zapaljeno tijelo pronađeno, juče su vladali šok i nevjerica. Niko nije mogao da povjeruje da se na nekoliko metara od prvih kuća djevojka ubila polivši se benzinom, a Andrijanino tijelo pronađeno je juče ujutru u njivi svega kilometar od kuće gdje je živjela sa djevojkom.