SNSD neće na BN TV!

14:30, 16.10.2013.
Thumbnail

"Kao što je poznato, BN TV već duže vrijeme, i u kontinuitetu, u svom programu provodi direktnu kampanju protiv SNSD-a", navodi se u saopštenju ove stranke upućenom medijima.

Iz SNSD je navedeno da se svaki društveni problem uveličava i na krajnje tendenciozan način predstavlja kao promašaj SNSD-a,te da se svi SNSD-ovi rukovodioci se maliciozno i cinično ismijavaju i kriminalizuju, dok se svaka dobra vijest umanjuje i na svaki način minimizira i nipodaštava.

U SNSD-u smatraju da je neophodno da podsjete na ranije donesen jasan stav Saveza nezavisnih socijaldemokrata i u skladu sa tim da se ni jedan član SNSD-a, niti imenovani ili postavljeni rukovodilac ispred SNSD neće učestvovati u emisijama BNTV, niti će davati izjave i odgovarati na pitanja novinara ove medijske kuće.

Na javnim događajima i konferencijama za štampu gdje će radnici ove kuće biti prisutni, jer na to imaju pravo koje im se ne može osporiti, članovi SNSD-a će odgovarati na postavljena pitanja, ali ne i na pitanja postavljena od strane predstavnika BN TV, precizira SNSD u saopštenju.

BN TV je na svom sajtu ocijenio da SNSD neće na tu televiziju jer se boji istine i medija koji je svima otvoren i dostupan.

"Sudeći po ovom saopštenju SNSD će ići samo na one medije koji postavljaju “lijepa” pitanja i koji će hvaliti politiku SNSD-a?!", navodi BN TV.

"Ovim postupkom SNSD je priznao da su javne funkcije od predsjednika Republike Srpske, premijera, ministara do ostalih službenika njihovo vlasništvo i čist primjer privatizacije Republike Srpske u kojoj su institucije pod kontrolom jednog čovjeka i jedne partije", navodi BN TV.