Sigurni na putu!

  • 08.11.2017.11:12

NESTRO Grupacija i ove godine aktivno učestvuje u akciji "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2017." koju organizuje AMS RS. Akcija traje do 24.11.2017. godine, a obuhvata 31 opštinu u Republici Srpskoj.

Predstavnici OPTIMA Grupe na raspolaganju su vozačima u savjetodavnom smislu, posebno po pitanju korištenja rashladnih tečnosti, proizvedenih u Rafineriji ulja Modriča, za određene tipove vozila.

NESTRO nagrađuje vozače koji učestvuju u akciji dopunom tečnosti za pranje vjetrobranskog stakla – zimskog Mosola.

slika 1

U okviru akcije, kompanija provodi mini istraživanje o kvalitetu proizvoda Rafinerije ulja Modriča. Vozači koji popune anketni listić u znak zahvalnosti dobijaju „Permant" brendiranu strugaljku za led.

Zimski uslovi vožnje podrazumjevaju kvalitetnu pripremu automobila, što iziskuje značajne materijalne troškove. Olakšice nudi NESTRO koji je za svoje korisnike organizovao nekoliko posebnih akcija koje se odnose na pripremu vozila za zimske uslove. Siguran dobitak je akcija u okviru koje kupovinom 2L Permanta vozači na poklon dobijaju 1L sredstva za čišćenje vjetrobranskog stakla - Mosol zimski.

Vozačima NESTRO nudi i najbolju ponudu za kupovinu zimskih guma poznatih brendova SAVA i DUNLOP , po akcijskim cijenama. Akcija traje do 31.12.2017. god.

(PR)