Dženifer Lorens

Slavna glumica progovorila o njenim eksplicitnim fotografijama

  • Izvor: B92
  • 24.11.2021.17:47

Glumica Dženifer Lorens daje intervjue dok promoviše svoj novi film, a za jedan medij progovorila je i o "traumi" koju i dalje ima nakon krađe i objavljivanja njenih eksplicitnih fotografija na internetu.

"Svako može da ode da pogleda moje golo tijelo bez mog pristanka, u bilo koje doba dana. Moja trauma će postojati zauvijek", rekla je Dženifer Lorens prisjećajući se trenutka kada je njen nalog na Ajklaudu (iCloud) bio hakovan 2014. godine.

Dženifer Lorens je progovorila i o bivšem producentu i osuđenom silovatelju Harviju Vajnstinu.

Rekla je da je uspjela da ga u velikoj mjeri izbjegne, ali da su se muškarci oko nje ponašali neprikladno tokom njene karijere, prenosi "B92".

"Harvijeve žrtve su bile žene koje su vjerovale da će im on pomoći", rekla je ona.

"Srećom, u vrijeme kada sam čak i upoznala Harvija u svojoj karijeri, imala sam iza sebe 'Igre gladi'. Tako da sam izbjegla tu specifičnu situaciju", navodi ona.

Glumica je ranije progovorila o fotografijama koje su procurile na internet, rekavši za "Vog":

"Mislim da su ljudi shvatili da je ovaj hakerski napad zapravo bio seksualni zločin, ali tog osjećaja nisam uspjela da se otarasim".

U januaru 2017. godine, tada 29-godišnjak bio je u zatvoru devet mjeseci nakon što je priznao hakovanje naloga 30 poznatih ličnosti, ali nije osuđen za objavljivanje slika na internetu.