Glumac

Ristovski: "Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu"

  • Izvor: Kurir
  • 04.08.2021.22:08

Lazar Ristovski nedavno je otkrio da je pozitivan na korona virus. Poznati glumac se još oporavlja od kovida, ali, kako kaže više nema temperaturu i negativan je na testu.

Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Prije nedjelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam htio da uzimam antibiotike. Evo, poslije nedjelju dana sam bio na kontroli na istom mjestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta. Ovo je samo moj slučaj – poručuje Ristovski za Kurir.

Prije osam mjeseci slično je prošla i njegova supruga Danica Ristovski.

– Podnijela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva ljekara, mora da se izdrži, da se izvuče posljednji autom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cijenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila prije svega dobra sebi, a onda i drugima – pričala je tada Danica Ristovski.