Srbija

Mediji: Poznata pjevačica radila za balkanskog makroa, klijenti se žalili da je loša

  • Izvor: Kurir
  • 24.11.2021.21:19

Za najpoznatijeg balkanskog makroa Mihaila Maksimovića, koji je zbog posredovanja u prostituciji dva puta hapšen i jednom osuđivan, radile su mnoge poznate dame, a među njima i Goca, koja se slikala za naslovnu stranu, ušla u rijaliti, snimila pjesmu i pokušala da rasturi brak poznatom vaterpolisti.

U knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene", koju je Maksimović napisao u pritvoru, otkrio je da ona dolazi iz malog mjesta i da je oduvijek željela slavu.

Njeno pravo ime nije otkrio, ali će čitaoci sigurno moći sami da zaključe o kome je zapravo riječ.

Gocu je navodno upoznao jednog ljeta u Budvi, gdje je samostalno došla da "lovi" klijente. Međutim, kako joj posao nije baš cvjetao, kontaktirala je Mihaila, spakovala kofere i došla u Beograd.

"U par nedjelja sklopio sam cijelu sliku njenog profila. Vidjelo se da je ambiciozna, da ima jasan cilj. Ali, tu je postojao i jedan problem, želela je da uspije, ali ne i da se trudi", opisao je Maksimović poznatu starletu.

Klijenti, upravo zbog toga nisu bili zadovoljni njenom uslugom. Kada joj je obezbijedio slikanje za jednu naslovnicu, otvorio joj je vrata popularnosti, ali to je donijelo i nove probleme.

"Muškarci vole popularne djevojke, da bi mogli da se pohvale. Ali, ako im se ne dopadnu, počinju da ih ogovaraju. Tako djevojka dobije dvostruku lošu reklamu, svi saznaju da se bavi prostitucijom i još da to loše radi", objasnio je makro, za kog je Goca navodno radila i kada je odlučila da uđe u popularni rijaliti, piše "Kurir".

Tagovi: