Šamaranje u bilećkom parlamentu

20:01, 26.04.2018.
Thumbnail

U bilećkom parlamentu danas šamaranje. Odbornik Dražen Dunđer udario je predsjednika skupštine Srđana Rogana.

To je samo jedna vaspitna kaže Dunđer. Rogan je odmah sve prijavio policiji, kaže da se udarcu nije nadao.

"Desilo se na hodniku ispred skupštinske sale. Udarac kom se ja nisam apsolutno nadao i ne pripadam toj vrsti ljudi, ostao sam zatečen, ne znam iz kojih razloga. Ja nemam ni jedan razlog zbog koga je to trebalo da se desi. To govori o tom čovjeku", kazao je Srđan Rogan, predsjednik Skupštine opštine Bileća.

U policiji kažu da su primili prijavu i da je u toku rad na kvalifikovanju krivičnog djela. Poslije šamara,  čuvari reda se nisu udaljavali od skupštinske sale. Prvi čovjek Bileće osuđuje ovakve postupke. Pita se zašto Dunđer već nije iza rešetaka.

"Ne znam zašto nije odmah uhapšen. Ja da sam ošamario nekoga  mene bi došli specijalci da hapse. Ko njemu dozvoljava, to stvarno nije uredu, ne mogu ja njega privoditi, zna se ko treba", rekao je Miljan Aleksić, načelnik opštine Bileća.

O šamaranju predsjednika Dražen Dunđer ne govori mnogo. I on poziva policiju da istraži ovaj ali i druge slučajeve u bilećkoj administraciji.

"Zato ima policija pa neka to istražuje a ne vi. Vaše je ovdje da vam ja kažem gospodo da danas u ovoj skupštini taj načelnik donosi nezakonite odluke", kazao je Dražen Dunđer, odbornik SRS dr Vojislav Šešelj u SO Bileća.

Zato bi osim policije u Bileći pune ruke posla mogle imati i razne komisije a najviše ona o sukobu interesa. Odbornica Snage Hercegovine Branka Radmilović danas je bukvalno sama sebe imenovala za direktora Centra za socijalni rad, jer je njen glas bio presudan. Ovakvi apsurdi i šamaranje samo su mali dio atmosfere i rada bilećkog parlamenta.