Sačekuša: Pucano na MMA borca

09:12, 07.04.2017.
Thumbnail

Duško Basrak (36), MMA borac i vlasnik firme „Šlepujemo Basrak”, juče ujutro našao se na meti naoružanog muškarca u ulici Tošin bunar, u Zemunu.

Kako „Alo!” saznaje, incident se dogodio juče oko 10.30 ispred Basrakove firme „Šlepujemo Basrak” u ulici Tošin bunar, u Zemunu.

Nepoznati muškarac je sačekao Basraka kada je dolazio na posao i pucao u njega nasred ulice. Basrak nije povrijeđen, ali nije poznato da li je napadač bio neprecizan ili je na ovaj način htio samo da ga zaplaši. U incidentu niko nije povrijeđen. Policija je izašla na teren i tek treba da se utvrde motivi napada Basraka.

Basrak je bivši K1 šampion, a u maju 2015. je bio organizator prvog MMA takmičenja ikada održanog u Zemunu. Bavi se privatnim biznisom u firmi „Šlepujemo Basrak”. Njegovi prijatelji sa kojima smo razgovarali bili su iznenađeni napadom, govoreći da im nije poznato da se nekome zamjerio.

"Moguće je da je napad uslijedio zbog posla kojim se bavi i da se neko namjerio da mu preotme biznis", rekao je Basrakov prijatelj.

(Alo)