Ronaldinjo će se vjenčati s dvije žene istovremeno

16:51, 24.05.2018.
Thumbnail

Popularni brazilski fudbaler Ronaldinjo Gaučo vjenčaće se s dvije žene istovremeno, pišu brazilski mediji. Svadba će biti održana u avgustu, a buduće mladenke su Prisila Koeljo i Beatris Souza.

Žene žive u harmoniji s Brazilcem od decembra u njegovoj vili u Rio de Ženeiru. S Beatris se zabavlja od 2016. godine, dok je s Prisilom nekoliko godina duže u vezi. Obje su pristale na poligamni brak.

Zaručio ih je istim prstenom, a svaka od njih dobija 1.700 evra mjesečno da troši na sebe. Uvijek im daje iste poklone, kupuje iste parfeme i zajedno idu na putovanja.

Bivši fudbaler godine zaprosio ih je u januaru prošle godine. Vjenčaće se na privatnoj ceremoniji u kompleksu Santa Monika gdje živi od 2015. godine. Vjenčanju neće prisustvovati njegova sestra Deisi koja se protivi njegovoj poligamiji. Pjevaće popularni brazilski pjevač Jorge Vercilo koji je ujedno Ronaldinjov komšija.

Iako nikada nije zvanično potvrdio vezu s dvije žene, prijatelji kažu kako ih obje naziva vjerenicama. Takođe, pojavljuju se s njim i na bitnim događajima. Tako su bile u njegovoj pratnji prošle sedmice u Brasiliji gdje je pregovarao u političkoj karijeri i ulasku u desničarsku stranku Brazilsku republičku partiju. Jedina kočnica mogla bi biti upravo Ronaldinjova odluka da živi s dvije žene.

(Klix.ba)