Stranka Pokret za Bijeljinu

"Petrović da prihvati poziv za prevazilaženje problema ili da časno podnese ostavku"

  • Izvor: Srna
  • 28.09.2021.17:16

Stranka Pokret za Bijeljinu pozvala je danas gradonačelnika LJubišu Petrovića da prihvati poziv vladajuće koalicije u Skupštini grada za prevazilaženje problema ili da časno podnese ostavku kako bi prestao zastoj u razvoju Bijeljine.

"Sjedenjem i čekanjem da neko drugi uradi posao umjesto njega, bude domaćin u gradu, da strateški planira kako bi preduhitrio budućnost i uspostavlja veze sa vlašću Republike Srpske, Petrović je zaokupljen svađom, vrijeđanjem, podjelama i raznim teorijama zavjere protiv njega", navodi se u saopštenju.

Iz Pokreta za Bijeljinu ocjenjuju da ovakvo ophođenje ne priliči doktoru i gradonačelniku i ističu da građani ispaštaju zbog Petrovićeve nervoze, hira i svađalačke politike.

"Od preuzimanja dužnosti do danas građanima je pokazao da mu je potpuno svejedno da li sjedi u fotelji u Gradskoj upravi ili se, kao za Dan oslobođenja 24. septembra, nenajavljeno izgubi negdje, ode na 15 dana, njegov rad uvijek bude ravan nuli", smatraju u ovoj stranci.

u saopštenju se navodi da je gradonačelnik danas upotrebom riječi ološ za većinu odbornika u Skupštini grada pokazao da je izbor besprizornih uvreda jedino u čemu zaista napreduje.

Iz Pokreta za Bijeljinu ističu da su se predstavnici koalicije "Dogovor za Bijeljinu", koja čini skupštinsku većinu u gradu, kao odgovorni ljudi sastali sa vrhom Republike Srpske kako bi ukazali na loše stanje i zastoj u funkcionisanju Bijeljine i donijeli konkretne zaključke po tom pitanju.

"Pozivamo LJubišu Petrovića da prihvati naš poziv ili časno podnese ostavku kako bi prestao zastoj u razvoju Bijeljine", poručuju iz Pokreta za Bijeljinu.