Remi Leotara i Krupe

20:38, 21.03.2018.
Thumbnail

Prva polufinalna utakmica Kupa Republike Srpske između Leotara i Krupe završena je bez golova.Premijerligaš Krupa nije iskoristila nekoliko dobrih šansi.Trebinjci su se pokazali kao dobar protivnik, iako igraju niži rang takmičenja. Najviše problema stvaralo je loše vrijeme.

"Sva godišnja doba su se promjenila u utakmci. Ipak odigrana je jedna kvalitetna utakmica. Mi smo pokušali sa jednim kombinovanim sastavom da pariramo Leotaru. Ja sam rekao u startu da Leotar ima jednu veoma iskusnu ekipu sa nekoliko talentovanih igrača. Mislim da je najrealniji rezultat 0:0", istakao je Slobodan Starčević, šef stručnog štaba Krupe.

I jedni i drugi polažu nade u revanš. Trebinjci optimistični. Kažu, ako smo mogli igrati finale prošle možemo i ove godine.

"U drugoj utakmici ići ćemo da napravimo iznenađenje da se plasiramo u finale Kupa Republike Srpske zato što mislim da imamo snage, pokušaćemo i na kraju krajeva prošlogodišnji smo finalisti zašto ne bi i ove godine", naglasio je Rajko Mičeta strateg Leotara.

Revanš utakmica polufinala Kupa Republike Srpske igraće se 25. aprila u Krupi na Vrbasu. Drugi polufinalni par su Radnik iz Bijeljine i Alfa Modriča.