Rekreativno sa Dijanom Tepšić

09:00, 01.06.2018.
Thumbnail

Nova epizoda je spremna. Jeste li spremni za novu dozu kreativnosti?

Nova uzbudljiva epizoda je pred nama. U Sarajevu smo se družili sa divnom Ernom Saljević, na Instagramu poznata kao Diva is back #RecStar. Predstavljamo vam uspješnog umjetnika Renata Rakića u rubruci #Recreativci. Saznajte više o popularnom "U Jam Fitnessu" koji vam predstavlja Nina DanceFitness u #RecFit. Saznajte zašto treba da budete na ovogodišnjem Play Media Day. Sve o Demofest-u zna Brankica Raković u #RecFest. Za vaše ljetovanje odaberite prelijepu Grčku o čijim ljepotama vam govori Branka Galić. Filmska i TV kritičarka Monika Ponjavić vam predlaže #Rectop5 serija koje će vas oduševiti. Studentkinja master studija na Ekonomskom fakultetu Jelica Rastoka vas savjetuje kako da zaradite novac tokom studiranja. Ljeto u prelijepom Mostaru može da počne uz "Mostar Summer Fest" #RecFest. Muzička poslastica za sve ljubitelje elektronske muzike je "BiH Color Festival" koji se i ove godine održava krajem jula u Brčkom.

Pratite #showkojisevoli u petak u 16h na ATV-u.

TV Show “RECreativno sa Dijanom Tepšić” od oktobra donosi novi osvježen koncept, nove rubrike, kao i nove zanimljive goste i priče iz cijelog regiona. “RECreativno sa Dijanom Tepšić” predstavlja kreativnost u svim njenim oblicima.

Show je konceptom i kvalitetom privukao pažnju velikog broja gledalaca, kako putem tv ekrana, tako i putem društvenih mreža. Show promoviše afirmativno društvene teme, ljude i događaje. Kreativci iz raznih sfera, kao i poznate domaće i regionalne ličnosti, predstavljeni su na intimniji, zabavniji, opušteniji i drugačiji način.

Intervjui sa zanimljivim gostima su spoj toplih dirljivih i inspirišućih priča i sudbina, do komičnih situacija i škakljivih detalja. Show “RECreativno sa Dijanom Tepšić” je u protekle tri godine postojanja predstavio preko 150 poznatih ličnosti i regionalih zvijezda iz posebnog i opuštenog ugla, koji je oduševio gledaoce. Ekipa show-a je u proteklih 5 sezona show-a, prešla preko 20. 000 kilometara širom regiona u potrazi za dobrim pričama i kvalitetnim sagovornicima. U više od 100 epizoda predstavljeno je preko 350 kreativnih i talentovanih ljudi iz cijelog regiona, kao i preko 150 događaja i društveno odgovornih projekata