Proslavljena rukometašica ostaje na ulici, ćerka spremna da proda bubreg da joj pomogne!

16:16, 09.04.2018.
Thumbnail

Proslavljena srpska rukometašica Ceca Kitić u posljednje vrijeme se nalazi u teškim problemima. Sve je krenulo naopako kada je rata za kredit u švajcarcima počela da raste. Danas nema od čega da otplaćuje isti pa joj prijeti oduzimanje nekretnine.

Da zlo bude veće, zdravlje joj se pogoršalo. Godinama ima problem sa štitnom žlijezdom čija je funkcija dodatno poremećena zbog svega kroz šta prolazi. Stan u kojem živi sa ćerkom i sinom je trebalo da bude prodat na licitaciji 5. aprila, ali je rok pomjeren za nedelju dana.

"Ja sam obećala da neću da se sekiram, ali je to jače od mene. Prvih dana mi je bilo najgore, plakala sam krijući se od djece. Meni ne treba ničija milost. Sad Mara (ćerka) kaže da će ona prodati bubreg da riješi stvar. To joj, naravno, neću dozvoliti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijam", kaže Ceca u intervjuu za magazin "Glorija".

Zbog štitne dugo pije određenu terapiju, a doktori savjetuju da se ne nervira. Priznaje da je u jednom trenutku ostala i bez lijekova za smirenje.

"Lekari su savjetovali da se ne nerviram. Ali kako to da izvedem? Pokažite mi čovkeka koji bi mogao da ostane pribran", dodaje Ceca.

Stan je kupila 2007. godine i to kreditom u švajcarcima.

"Bio je ekvivalentan sumi od 50 hiljada evra. Problem je nastao kada se rata skoro duplirala pa umjesto 35 hiljada mjesečno, rata je skočila na 60 hiljada. U međuvremenu se moj sin razveo i vratio kod mene. Da bih mu pomogla, podigla sam još jedan kredit u kešu zbog tih novih rata", prisjeća se Kitićeva.

Kaže da je tražila i pozajmicu jer treba da vrati 66 hiljada evra, ali niko nije mogao da pomogne.

"Pošto sam zbog duga u banci dospjela na crnu listu u kreditnom birou, nema načina da stvorim 66 hiljada evra. Rok za izmirenje duga je prošao 5. aprila. Pitala sam mnoge za pozajmicu, ali ljudi koje ja znam, nemaju toliko novca", kaže Ceca.

(blic.rs)