Proslavili rođendan rupi na putu, nadležni odmah reagovali! VIDEO

17:58, 14.09.2017.
Thumbnail

Građani Niša odlučili su da na nesvakidašnji način skrenu pažnju gradske vlaste na iskopanu rupu koja na asfaltiranje čeka mjesec dana, i to tako što će joj proslaviti rođendan!

Odmah nakon "proslave" grupe građana, reagovali su nadležni.

Tačno mjesec dana od raskopavanja niko od nadležnih nije asfaltirao rupu u Ulici 27. marta u Nišu, što je grupu građana navelo da obilježe mali jubilej. Baloni, torta, rođendanske trubice i svjećice - rođendan rupi je proslavljen u velikom stilu. Orila sa rođendanska pjesma Ulicom 27. marta, a kako kažu okupljeni građani, oni su na simboličan način htjeli da ukažu na to da niko od nadležnih ne asfaltira rupu na putu, prenijele su "Južne vesti".

"Asfalt je, valjda zbog nekog kvara, iskopao Vodovod. Sanirali su to i ostavili rupu bez asfalta, sa znakom upozorenja. Već mjesec dana teško prolazimo kolima ovuda. Nebezbijedno je, a niko ne dolazi da sanira rupu. Zato smo riješli da joj proslavimo rođendan", priča jedan od organizatora proslave.

Ova akcija građana urodila je plodom, pa je tako rupa asfaltirana vrlo brzo nakon proslave rođendana. Stavljen je novi asfalt, a znak je uklonjen, pa su i građani zadovoljniji.

rupa asfaltirana

Ova grupa građana je nedavno na problem udarnih rupa ukazala sađenjem cvijeća u njima, svojom akcijom postavljanja bokserskih rukavica riješili su problem palih držača za zastave u Dušanovoj ulici, a u Čairu su postavili ormariće za prvu pomoć.

(Blic)