Privatna zabava u Banjaluci: Ceca pjevala samo za odabrane

14:52, 21.11.2016.
Thumbnail

 Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se kao specijalna gošća na privatnoj zabavi koja je u četvrtak uveče bila upriličena za ministre, političare, bankare i biznismene u Banjaluci.

Onaj ko je želio da uživa u muzici najveće balkanske zvijezde, morao je da izdvoji čak 100 evra za ulazak na ovu VIP zabavu, budući da je bila organizovana isključivo za one s dubljim džepom.

Prema riječima našeg dobro obaveštenog izvora, koji je bio na zabavi, predstavnici vlasti Republike Srpske nisu žalili novac samo da čuju Cecu, prenosi Kurir.rs. Sve se to odigravalo u restoranu Stara Ada.

ceca-raznatovic-zabava-ministri-rs-republika-srpska-banjaluka-fot-1479499873-1038405

- Ceca se na zabavi pojavila oko ponoći i odmah počela da pjeva. Oko sat i po je trajao njen nastup. Više od 300 ljudi dalo je 100 evra da bi ušlo, a najviše je bilo biznismena i političara,ali došli su i mladi koji to mogu da plate. Nakon prve numere Ceca se obratila prisutnima i rekla kako joj je drago što je u Banjaluci. Bila je raspoložena i nasmijana. Čim je završila s repertoarom, napustila je salu - kaže izvor Kurira.

Na istom događaju bio je i Aleksandar Kos, sestrić Mire Škorić, koji je potvrdio sve Kurirove informacije.

- Ceca je napravila sjajnu atmosferu. Bilo je zanimljivo vidjeti ministre, političare i ugledne društvene radnike, koji su odvojili 100 evra za ulazak samo zbog nje, kako đuskaju uz njene pjesme. Interesantno je da su brojni fanovi čekali ispred kapije restorana,koja je bila zaključana, nadajući se da će Cecu vidjeti bar u prolazu. Mnogi nisu uspjeli jer od gužve nisu mogli da dođu do džipa koji ju je dovezao sa aerodroma - rekao je Kos, koji je, kao i mnogi, snimak proslave postavio na Fejsbuk.

ceca-raznatovic-zabava-ministri-rs-republika-srpska-banjaluka-fot-1479499873-1038401

Na zabavi u Banjaluci bio je i Cecin sin Veljko, koji već dve godine živi i studira tamo. Na mamin nastup došao je s drugovima s fakulteta i bio u centru pažnje, a Ceca mu se posebno obratila tokom nastupa.

- Sad ću otpjevati pesmu 'Lepotan', koju posvećujem svom sinku Veljku, najboljem, najljepšem ljepotanu u mom životu - izjavila je Ceca, nakon čega se začuo gromoglasan aplauz.