Prijedor: Pronađena droga kod tri lica

13:48, 10.04.2018.
Thumbnail

Prijedorska policija pronašla je drogu marihuanu kod tri lica. Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno da je, uz saglasnost okružnog tužioca, a po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru, policija pretresla stambene prostorije i automobil koje koristi lice čiji su inicijali G.K. (29) iz ovog grada.

U saopštenju se ističe da je prilikom pretresanja pronađena i oduzeta takozvana mrvilica i nekoliko plastičnih kutija sa tragovima marihuane.

"Protiv lica G.K. slijedi podnošenje izvještaja zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Policija je prilikom legitimisanja i kontrole od lica čiji su inicijali A.B.V. (27) iz Prijedora oduzela zamotuljak sa marihuanom.

Drogu su tokom kontrole saobraćaja pronašli i pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor prilikom zaustavljanja i kontrole vozila "fijat stilo" kojim je upravljalo lice A.P. (28) iz Prijedora.

U saopštenju se napominje da je policija u unutrašnjosti vozila pronašla i oduzela plastični zamotuljak sa marihuanom.

Vozač A.P. je tom prilikom podvrgnut testiranju pomoću uređaja za detekciju opojnih droga i utvrđeno je da je pozitivan na jednu od nedozvoljenih supstanci.

(Srna)