Prijanka Čopra: Koje su njene tajne za ljepotu?

  • 11. Feb 2016.18:22

Indijska glumica Prijanka Čopra (33) osim glumom, svijet je osvojila svojom prirodnom ljepotom. Nakon Bolivuda, crnokosa ljepotica sada polako ali sigurno osvaja i Holivud!

Svakim svojim pojavljivanjem iznova potvrđuje svoju nekadašnju titulu Mis svijeta, koju je osvojila 2000. godine.

U intervjuu za američki magazin "Hello!", Prijanka otkriva tajne svoje lijepe kože i kose.

Kao pravilo broj jedan izdvaja redovnu hidrataciju.

"Hidratacija, hidratacija, hidratacija! I obavezno čistim lice pred spavanje, bez obzira na sve", rekla je glumica za "Hello!".

Mnogi joj zavide na bujnoj i zdravoj kosi, a kao jedno od rituala kojim njeguje kosu Prijanka izdvaja domaću masku od jogurta i limuna.

"Koristim jogurt i za kosu, i za kožu. Za kosu pomiješam pola čaše jogurta (za hidrataciju) i dvije kašike soka od limuna (za piling). Utrljam u kosu sve do korijena, pustim da odstoji pola sata i isperem. Regularno šamponom, i to je to!", otkriva glumica.

Za sebe kaže da je najljepša kada joj ne fali samopouzdanja.

"Kada mi je samopouzdanje na najvišem nivou! Duboko vjerujem u povezanost unutrašnje i spoljašnje ljepote. Ako vjeruješ u sebe i smatraš da si lijepa, automatski odišeš samopouzdanjem koje ti dodatno pruža neku vrstu sjaja i ljepote. Kada se te dvije stvari povežu - niko ne može da me zaustavi", rekla je glumica.