Poznati kreator: One u izlozima u Amsterdamu imaju više garderobe nego naše pjevačice

10:06, 18.12.2017.
Thumbnail

Kreator Saša Vidić opet je "bez dlaka na jeziku" rekao šta misli od odijevanju pjevačica na estradi.

Gostujući u emisiji "Premijera vikend specijal" zajedno sa voditeljskim parom Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem on je između ostalog rekapitulirao godinu koja je na izmaku kada je odijevanje dama sa estrade u pitanju.
- Bilo je padova više nego uspona, znači hajde da se bavimo tom pustom estradom, kada je to ljudima interesantno - rekao je Vidić i dodao:

- Estrada je bila katastrofa. Moja preporuka za 2018. godinu je da se obuku, ako ništa drugo barem žene da sačuvaju jajnike i sve to što treba jer su sve polugole. Jako je ružno da na nastupe dolaze polugole. Nije bitno da li je to ova ili ona televizija, one su sve gole. Ja sam bio prije dva mjeseca u Amsterdamu, pa čak su i one u izlozima više obučene nego one. Scena može da trpi ako si ti, ne mogu da kažem prostituka, ali ako si igračica na šipki recimo. Ali ukoliko si pjevačica, onda ne trpi. Jer ti ne možeš da gledaš Bijonse i Madonu u tom vešu, jer one pjevaju na onim ragbi stadionima, koji prime milione ljudi i one su ovolicne, a okružuju ih oni video zidovi i one imaju program. A ne dođu kod, lupam, Mare u emisiju i sjede u studiju golom guzi*om i pričaju o svom novom projektu i o svojoj čednosti.

(Novosti)