Povučen oglas za prodaju stana u Banjaluci radikalnom islamisti

15:47, 11.09.2017.
Thumbnail

Nakon što je nesvakidašnji oglas za prodaju stana u Banjaluci u kojem se traži kupac sljedbenik Islamske države ili vehabija privukao pažnju mediji isti je ubrzo uklonjen sa internet stranice za oglase na kojoj se pojavio.

Nepoznati prodavac objasnio je da ga je na taj potez nagnao odnos komšija prema njemu.

“Jedina stvar koju moram napomenuti je da su komšije iz istog ulaza g**na. Upravo iz tog razloga prodajem stan. Najvjerovatnije će novog stanara početi da mrze već od prvog dana, kao što su i mene iako im ništa nisam skrivio jer im jednostavno smeta kada dođe neko novi.

U tom stanu živim duži niz godina. Misle da je čitav ulaz njihov, pa imaju namjeru da zavode neki red. Naravno, sve su to osobe starije od 45 godina koje su sa planina sišle u Banjaluku i ponašaju se kao da su u svom selu. Eto drage vehabije, jesam pravoslavac i patriota, ali njima treba uvesti reda. Zaslužil su za sve ove godine maltretiranja i ponižavanja”, objasio je prodavac u podužem obrazloženju uz oglas o prodaji stana.

Nije poznato da li je samo riječ o trenutnom revoltu, neslanoj šali ili ozbiljnoj namjeri ali poznato je da građani često žele da privuku pažnju javnosti upravo neobičnim oglasima.

(ATV)