PornHub: Kako do boljih filmova, baš po vašoj mjeri

10:18, 13.10.2017.
Thumbnail

Čuveni sajt za odrasle uveo pomoć vještačke inteligencije.

PornHub, omiljeni sajt za filmove za odrasle, uveo je AI tj. vještačku inteligenciju, koja će vam pomoći da pronađete baš onaj film ili klip koji biste voljeli da gledate. Na osnovu vašeg profila, interesovanja i internet korišćenja vještačka inteligencija će predlagati koje filmove bi trebalo da pogledate i ponuditi vam ono što biste voljeli da gledate.

Baza PornHub-a broji preko pet miliona klipova i filmova, pa je teško pronaći onaj film koji korisnik traži, ali AI će to promijeniti. Za početak, pokreće se AI unapređena pretraga porno zvezda, a kasnije će biti dodati i tipovi filmova, boja kose, oblik tijela i druge kategorije.

Kako da gledate PornHub na miru

AI bi trebalo i da riješi problem dupliranih filmova (ah, kakvog li problema, zar ne?!), ali i da bolje odvoje amaterske i profesionalne snimke.

Za sada, AI je pročešljao preko pola miliona naslova na sajtu, a tokom 2018. će biti pregledani svi filmovi. Tada ćete i definitivno lakše pronalaziti film ili klip koji želite da gledate ili niste imali priliku da gledate do sada.

(Mondo)