Poplava na kruzeru kao u "Titaniku" VIDEO

07:43, 08.05.2018.
Thumbnail

Zbog poplave koja se dogodila na kruzeru "Karnival drim" putnici su se osjećali kao u filmu "Titanik", piše "Majami Herald".

Kako je preneo hrvatski portal Index.hr, do poplave na luksuznom brodu došlo je nakon pucanja cijevi. Voda je poplavila devetu palubu, a poplavljen je bio hodnik i pedesetak soba. Brod se zbog poplave u nedelju vratio u matičnu luku u Nju Orleansu.

Snimak poplave objavila je na svom Fejsbuk nalogu jedna od putnica kruzera, koja je napisala da je situacija bila dramatična poput one iz filma "Titanik", kao i da se čulo razbijanje violina i pribora za jelo. Ona je napisala i da je bila preplašena, a prijatelje je preko Fejsbuka zamolila da se pomole za nju i ostale putnike na poplavljenom brodu.

Poplavom na brodu bilo je pogođeno stotinjak putnika na devetoj palubi. Na kruzeru je u trenutku poplave bilo 3.600 putnika koji su krenuli na sedmodnevno krstarenje po Karibima. Veći dio gostiju, koji su bili pogođeni poplavama, prespavalo je na improvizovanim ležajima i dušecima u brodskom spa centru.

(B92)