Ponovo ista situacija: Invalidsko parking mjesto omiljeno za policajce

13:15, 28.10.2017.
Thumbnail

Često je pri kupovini u velikim tržnim centrima parkiranje veliki problem. Bez obzira koliki je parking uvijek ima dana kada je nemoguće naći slobodno parking mjesto.

To najbolje znaju policijski službenici, u ovom slučaju iz Sudske policije RS. Oni su, kao i njihovi prethodnici - obični policajci, taj problem riješili parkiranjem na mjesto rezervisano za osobe sa invaliditetom.

Na fotografiji koju nam je poslao naš čitalac vidi se pežo 307 Sudske policije RS parkiran na mjestu gdje je jasno označeno parking mjesto za lica sa invaliditetom.

Nakon što smo fotografiju prethodnog slučaja na istoj lokaciji objavili u našoj rubrici "parking majstori" Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sankcionisalo je policijskog službenika koji je parkirao službeno vozilo ispred tržnog centra „Tropik” u Banjaluci na parking mjesto koje je namijenjeno za vozila kojima upravljaju lica sa invaliditetom.

Tako su postavili dobar primjer i za Sudsku policiju RS ali ostaje da se vidi kako će se reagovati na ovakvo ponašanje svoga službenika.

Ako i vi u svom gradu naiđete na primjere lošeg, nekorektnog ili nedozvoljenog parkiranja pozivamo Vas da nam pošaljete fotografiju tog “parking majstora”. Pored fotografije potrebno je da nam napišete gdje je fotografija nastala i kada pa će ona naći svoje mjesto u našoj rubrici “parking majstori”.

Fotografije nam možete slati na e-mail adresu web@atvbl.com ili u inbox naše stranice na Fejsbuku.