Pohotna profesorica imala seks sa četiri učenika

21:26, 21.09.2017.
Thumbnail

Udata profesorica umjetnosti uhapšena je jer je navodno imala seks sa četvoricom svojih učenika. 

Ono što čini situaciju još više zastrašujućom je da je sa dvojicom imala seksualne odnose iste noći. Dvadesetpetogodišnja profesorica iz Arkanzasa se od juče nalazi u pritvoru poslije duge istrage vezane za odnose sa četvoricom tinejdžera.

Ona je svaku svoju vezu započela pisanjem poruka i dopisivanjem, ali svaka bi se, naravno, završila žestokom akcijom sa maljoletnicima. Prema svjedočenju dječaka, ona je jednom od učenika rekla na času da izgleda dobro, a onda mu je poslala svoje slike u tangama.

Policija je potvrdila ove tvrdnje. Jedan đak je čak potvrdio da je imao seks sa njom nakon što ga je pokupila iz škole, a onda ga i odvezla nazad u školu kasnije tog dana. Ono što je najbizarnije u cijeloj istrazi je svjedočenje jednog od učenika koji kaže da je imao odnose sa njom u njenom stanu, samo nekoliko sati prije nego što je njegov drug došao u stan po "malo toga".

- Ne želim da izgubim svog muža - rekla je profesorica kada je direktoru škole priznala krivicu. Ukoliko se potvrdi da je osumnjičena kriva za djela koja joj se pripisuje može da dobije kaznu zatvora od 10 do 40 godina.

(Avaz.ba)