Pet eksperimenta u krevetu za eksplozivni vrhunac

15:05, 04.02.2018.
Thumbnail

Kako biste povratili strast sa partnerom ili dodatno začinili vaš odnos, savetujemo da isprobate sledeće eksperimente u krevetu.

  1. Spisak 'prljavih' želja

Većina žena se stidi kada treba da priča o svojim seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo prijedlog za vas. Uzmite papir i zapišite sve skrivene želje koje i dalje niste probale u krevetu i sa partnerom bacite kockice. Ko dobije veći broj ima pravo da bira fantaziju sa papira.

  1. Seks napolju

Ponekad promena okruženja može i te kako biti podsticajna za seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera malo u prirodu. Naravno, izaberite piknik daleko od očiju drugi, neka u prirodi budete samo vas dvoje.

  1. Dominacija

Potčinjenost vas često može uzbuditi. Kravata, marama i seksi lisice mogu vam poslužiti kako biste začinili seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora udovoljiti svim vašim željama.

  1. Igračke i ostala pomagala

Jedan od prijedloga za zagrijavanje atmosfere pod jorganom svakako je korištenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vreme je da prestanete da se igrate same sa njima i počnete u paru, piše cosmopolitan.hr.

  1. Igra skrivača

Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negde u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, dijelove odeće, govorite su tihim glasom kako da vas pronađe. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!