Pavić: Poslije izbora bićemo odlučujući faktor u kreiranju vlasti

16:01, 03.06.2018.
Thumbnail

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić ocijenio je danas da će DNS ovaj put dobiti dovoljno glasova na izborima da bude odlučujući faktor u kreiranju vlasti u Republici Srpskoj i BiH, ali i u donošenju odluka na svim nivoima.

"DNS želi da na predstojećim opštim izborima dobije toliki broj glasova da naš glas bude odlučujući kako bi mogli politiku koju zagovaramo provesti u djelo, a ona je sigurno u interesu naših građana", izjavio je Pavić prilikom druženja članova i simpatizera stranke i mještana gradskog naselja Urije.

Pavić je istakao da je ovo bilo još jedno druženje sa ciljem razmjene mišljenja, jer DNS, kao stranka koja je potekla iz naroda, želi i da mu služi.

Prema njegovim riječima, ovo je bila prilika da se razgovara o više aktuelnih tema i da se utvrdi politika stranke koju će predstaviti u izbornoj kampanji.

"Najvažnija je ta živa riječ i komunikacija koja se odvija između građana i članova DNS-a", smatra Pavić.

On je dodao da je DNS oduvijek nastojao da mišljenja građana pretoči u politiku DNS-a, te da ostaje privržen svojoj politici i interesima građana.

Na druženju pod nazivom "Otvorena vrata", koje je organizovao Gradski odbor DNS-a, bio je i predsjednik ovog odbora Milenko Đaković koji je istakao da je ovo druženje bila prilika i da pokažu da se spremaju za izbore od kojih očekuju dobar rezultat.

(Srna)