Otvoren Beko šop u Novom Gradu FOTO

16:10, 16.03.2018.
Thumbnail

U Novom Gradu je otvoren prvi, a ukupno trideset drugi Beko šop na teritoriji BiH.

Smatramo da smo s ovim današnjim otvaranjem šopa u Novom Gradu dovoljno pokrili ovu regiju za potrebama Beko uređaja. Beko šop se prostire na površini od 127 m2 prostora. Zaposleno je troje mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 60.000 KM, kažu u Omega d.o.o. Živinice.

Šop ima više od hiljadu različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

dav

Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni. Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim, poručuju iz Beka.

Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima. Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana.

Kompanija Beko, najavila je produžetak sponzorstva FK Barselona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone.

dav

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu „Kamp Nou“, kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barselona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.
Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka „Jedi kao šampion“, koja ima za cilj da pomogne u riješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

U znak zahvalnosti svim svojim kupcima, u Beko šopovima su pripremljene akcije u mjesecu martu. Jedna od njih je da za kupljenu mašinu za suđe Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen poklonom, malim kućanskim aparatom Beko.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko šopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

beko novi grad 3

Na dan svečanog otvaranja Beko šopa Novi Grad za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbijeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

Kompanija Omega doo je prilikom otvaranja ovoga Beko šopa u Novom Gradu, Udruženju djece i omladine sa posebnim potrebama „Iskra“ Novi Grad obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

(PR)