"S ljubavlju hrabrim srcima"

Podržite akciju, pozovite 1411

12:35, 13.12.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović tradicionalno i ove godine, deveti put po redu, provodi se humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima".

Sredstva prikupljena u ovogodišnjoj humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" biće iskorištena za nabavku uređaja za robotski asistiranu rehabilitaciju djece sa poremećajima kretanja, rečeno je u kabinetu predsjednice Republike Željke Cvijanović.

U Republici Srpskoj godišnje od 150 do 200 djece ima potrebu za intenzivnim fizikalnim tretmanom uz korištenje robotike, a takav savremeni tretman trenutno ne mogu dobiti ni u Republici Srpskoj ni u Srbiji.

U okviru akcije, aktivan je i m:tel humanitarni broj 1411. Pozivom na ovaj broj građani će biti u mogućnosti da, sve do Božića, 7. januara, podrže akciju sa jednom KM.

Za uplate donacija fizičkih i pravnih lica Ministarstvo finansija Republike Srpske otvorilo je račun posebnih namjena "S ljubavlju hrabrim srcima" broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke.