Ogromno interesovanje širom Srpske za Vojnu akademiju 3

09:17, 17.11.2016.
Thumbnail

Rezervisati karte za film "Vojna akademija 3" u multipleksu "Palas" ovih dana nije bilo moguće, a oni koji su uspjeli morali su doći i pola sata ranije kako bi izbjegli gužve i na miru potražili svoje mjesto, jer su ulaznice za prve dane prikazivanja bile rasprodate danima ranije.

Nastavak priče "Vojne akademije" u režiji Dejana Zečevića vjernim gledaocima donio je nove profesionalne i ljubavne zaplete i ispreplitao sudbine junaka jedne od najgledanijih serija, a bioskopima odličnu zaradu, jer je od premijere 8. novembra u Srbiji film pogledalo više od 50.000 gledalaca.

Portparol multipleksa "Palas" Marina Popović potvrdila je da je novi početak poznate priče izazvao veliko interesovanje banjalučke publike, a zbog svih onih koji čekaju da pogledaju "Vojnu akademiju 3" objasnila je da je do ulaznica lakše doći radnim danima, jer je vikendom sala ispunjena do posljednjeg mjesta.

- "Vojna akademija 2" 2013. godine zauzela je drugo mjesto na listi najgledanijih filmova u multipleksu "Palas" i bila ispred svjetskih hitova "Hobit: Smaugova pustoš" i "Tor: Svijet tame" - kazala je ona.

Kako "Putujuće kino" multipleksa "Palas" sarađuje sa centrima za kulturu u svim gradovima RS, tako će pored Banjaluke film imati priliku da pogledaju fanovi širom Srpske.

- Film je prikazan i u Bijeljini, Gradišci, Foči, Gacku i Šipovu, gdje je punio sale do posljednjeg mjesta. Do kraja mjeseca "Vojnu akademiju 3" gledaće publika i u Doboju, Šamcu, Modriči, Tesliću, Kozarskoj Dubici, Zvorniku, Brčkom, Palama... - najavila je Popovićeva.

Na velikom ekranu, sada u oficirskim uniformama, pojavljuju se dobro poznati junaci Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević.

Stigla je i nova generacija glumaca Vučić Perović, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin i Gordana Paunović.

Scenario je po motivima priče Gordana Mihića napisao Boban Jevtić, koscenarista je Milan Konjović, a producent Nebojša Nele Garić.

Ulaznice na poklon

"Glas Srpske" i multipleks "Palas" nagrađuju čitaoce ulaznicama za ovaj film. Zainteresovani treba da se jave u 9 časova na broj telefona 051/342-900, a dva najbrža dobiće po dvije ulaznice za "Vojnu akademiju 3".