Odbojkašicama iz Brčkog kup RS

09:27, 05.11.2017.
Thumbnail

Odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba "Bimal – Jedinstva" iz Brčkog osvojile su Kup Republike Srpske savladavši suparničku ekipi "Gacko" iz Gacka rezultatom 3:0.

Brčanskim odbojkašicama uručen je pehar Kupa Republike Srpske. Ovo im je 15. pehar Kupa Srpske, a 12. uzastopni.

bimal

Trener Ženskog odbojkaškog kluba "Bimal-Jedinstvo" Smail Pezerović rekao je da se nadao ovakvom rezultatu jer je vjerovao da je ekipa "Bimal-Jedinstvo" trenutno mnogo spremnija od ekipe iz Gacka.

Prema njegovim riječima, suparnička ekipa je veoma kvalitetna, ali su iskoristili to što se trenutno bori sa nedostatkom pozicije tehničara.

Trener ekipe "Gacko" Saša Slijepčević kaže da je igra koju su odbojkašice "Gacka" pokazale najviše što one trenutno mogu pružiti, te da nije nezadovoljan već je čestitao odbojkašicama "Bimal-Jedinstva" na zasluženoj pobjedi.

On je najavio da za petnaestak dana igraju prvenstveni meč, te se nadaju da će se do tada bolje pripremiti i biti brojniji za nekoliko igračica.

odbojka1

Utakmici je prethodilo uručenje nagrade za najbolju odbojkašicu Republike Srpske u 2017. godini, koju je dobila odbojkašica "Bimal-Jedinstva" Ana Gajić.

Nagradu je uručio predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović.

Gajićeva je zahvalila svima koji su glasali za nju, posebno treneru i igračicama.

Ovo 24. finale Kupa Republike Srpske u ženskoj odbojci održalo se u sali Gimnazije "Vaso Pelagić" u Brčkom.

(Srna)