Odbojkaši Borca ispunili zacrtani cilj

22:06, 09.03.2015.
Thumbnail

Uprkos svim problemima koji su ih pratili od početka sezone u Premijer ligi, odbojkaši Borca stigli su do zacrtanog cilja.

Prebrodili su nedostatak finasijske podrške i nerazumijevanje nadležnih da im se omogući treniranje i igranje utakmica u istoj sali i kako kažu iz inata ostvarili uspjeh. Nakon 18 kola banjalučani su regularni dio sezone završili sa 10 pobjeda i 8 poraza.

"To što smo priželjkivlai na početku sezone, da se plasiramo u plej ofu uspjeli smo na kraju. Sada se spremamo za završnicu takmiečnja, četvrfinale plej ofa", rekao je Saša Rendić, trener OL Borac.

U prvom kolu plej ofa snage će odmjeriti sa ekipom Ilijaša, koji je posljednji voz za završnicu, uhvatio pobjedom nad Domaljevcem u 18 kolu. Banjalučani s pravom prihvataju ulogu favorita.

"Pošto smo dobili obje utakmice u ligi, pretpostavljam da ako budemo odigrali an tom istom nivou istom, da ih dobijemo što prije moguće i da se spremimo za to polufinale", kaže Rendić.

Prva utakmica na rasporedu je 20. ili 21. marta u Ilijašu, dok je revanš sedam dana kasnije u Banjaluci. Eventualna majstorica, igraće se takođe u Banjaluci. U drugoj rundi plej ofa, pobjednika ovog duela očekuje branilac titule šampiona BiH. Mladost iz Brčkog.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!