Nova aplikacija Fonda zdravstva: Spisak lijekova i termini pregleda!

  • 28.11.2017.14:38

Stanovnicima Srpske od juče je dostupna nova, funkcionalnija i modernija verzija android aplikacije Fonda zdravstvenog osiguranja RS, koja omogućava još brže i jednostavnije informisanje javnosti o obaveznom zdravstvenom osiguranju.

Stanovnici Srpske putem internet stranice i android aplikacije odranije mogu provjeriti status zdravstvenog osiguranja, kao i termin pregleda za MR i CT.

aplikacija fond ydravstva

"Korisnicima naše aplikacije sada je omogućena i pretraga lijekova koji se izdaju na recept, kao i info kontakti putem kojih osiguranici mogu da se informišu o svim pitanjima iz obaveznog zdravstvenog osiguranja", objasnili su u Fondu.

aplikacija fond zdravstva 1

Dodali su da svakodnevno nastoje da unapređuju komunikaciju, kako sa stanovnicima Srpske, tako i sa poslovnim partnerima, a s ciljem što boljeg informisanja, prvenstveno osiguranika o njihovim pravima, ali i što transparentnijeg rada Fonda.

"Sve bitne informacije iz obaveznog zdravstvenog osiguranja dostupne su na našoj internet stranici, sa koje je moguće preuzeti i novu aplikaciju, a javnost, takođe, informišemo i putem društvenih mreža", istakli su u Fondu.

Pogledajte aplikaciju!

(Glas Srpske)